Viihtyisä ja rauhallinen Caravan-alue Nurmijärven Perttulassa

Lähilampi Caravan alue tarjoaa luonnonläheisen ja rauhallisen matkailuajoneuvopaikan kausipaikkalaisille ja vierailijoille. Alue on perustettu vuonna 1980 joten se on saavuttanut jo kunnioitettavan iän. Lähilampi on tarkoitettu vain SF-Caravan ja sen sisarjärjestöjen jäsenten käyttöön.

Alue on metsäinen rinne ja kaikki paikat ovat sähköistettyjä. Alueella on 210 sähköpaikkaa ja se on avoinna ympäri vuoden. Lähilammella on kaksi lampea joista suurempi on uimakelpoinen. Alueella on myös kolme grillirakennusta sekä kesällä 2014 uusittu pesupiste josta löytyy kaksi suihkua ja pyykinpesukoneet sekä tiskipaikka.

Huoltorakennus Koppilan tiloissa on isännän toimisto ja takkatupa. Koppilassa on lisäksi sauna sekä miesten ja naisten vessat.

Tullessasi alueelle ilmoittaudu isännän toimistossa Koppilassa ja rekisteröidy asiakkaaksemme esittämällä voimassa oleva SFC- jäsenkortti. Korttisi tiedoista tulostetaan  lainmukainen matkustajailmoitus. Asioidessasi toimistossa voit maksaa käteisellä ja pankki- tai luottokortilla.